Computerhulp aan huis


Hulp bij computer opschonen

Heeft u problemen met uw computer en bent u opzoek naar computerhulp en een snelle oplossing? Dan bent u bij ons aan het goede adres! 
U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende computerhulp in het algemeen. Deze computerhulp doen wij op locatie bij u .(let wel; voor sommige computerhulp zullen wij u adviseren het systeem bij ons in te brengen)
Wanneer u een computerstoring heeft, wilt u natuurlijk dat deze storing zo snel mogelijk verholpen wordt. 
Oorzaken van een trage computer

Hoe meer en hoe langer u uw pc of laptop gebruikt, hoe langzamer deze wordt. Dit komt onder meer door een groot aantal downloads en tijdelijke bestanden die niet gewist zijn. Het kan ook zijn dat er ongebruikte programma’s en bestanden op uw computer zijn achtergebleven.

Zelfs door programma’s helemaal van de computer te verwijderen, kan er nog een groot aantal data achterblijven. Deze data nemen veel ruimte in beslag. De pc op schonen is dan van belang. Virussen of ongeïnstalleerde updates kunnen ook een langzame pc veroorzaken.

VIRUS VERWIJDEREN

Het kan je een dag kosten om je computer schoon te krijgen en alle virussen van je computer te verwijderen. Je moet dus wel verschillende programma gebruiken . Sommige virussen zijn hardnekkig en moet je speciale programma voor vinden dat kunnen wij ook.

 

Afspraak maken

Ons computerhulp aan huis bedrijf heeft jarenlang ervaring op het gebied van het upgraden van computers en notebooks met behoud van belangrijke bestanden, email en foto’s.
Maak vandaag nog een afspraak op telefoonnummer 06-42844821 of 0546- 802306
Ok kunt u een afspraak maken via de contactformulier binnenkort weer veilig en vertrouwd gebruik kunt maken van uw computer en het internet.