Data recovery


PC INCLUSIEF

Tijdens het gratis telefonisch consult zal een data recovery specialist met u doornemen:

Hoe de data kwijt is geraakt. De verschillende data recovery opties en service level bespreken. De meest kosten-effectieve oplossing bepalen met een vaste prijs voor de analyse en indicatie van de prijs van data recovery.

Vrijblijvende prijsopgave

Data Recovery Remote Services

Op afstand uitgevoerde data recovery via een beveiligd modem of internetverbinding in minder dan een uur. Snel, gemakkelijk en kosten-effectief voor die gevallen waarin de hardware correct functioneert. Pc inclusief is de ENIGE aanbieder van deze technisch geavanceerde, gepatenteerde service op afstand. De service wordt geleverd in ieder land en op elke plaats ter wereld; er hoeft geen apparatuur verzonden te worden.

Data Recovery Cleanroom Services

Data recovery – binnen 24 uur – uitgevoerd in de beveiligde cleanroom laboratoria van Pc inclusief, ontwikkeld voor het openen van harde schijven en andere apparatuur. Kosten-effectieve oplossing voor complexe en uitzonderlijke situaties waarbij de hardware niet functioneert of beschadigd is (ongewone geluiden, knarsen, blauw scherm, etc.).

Data Recovery On-Site Services

Data recovery uitgevoerd op lokatie, gewoonlijk binnen 24 uur nadat het  Ingenieursteam gearriveerd is. Deze methode is speciaal geschikt voor de meest ingewikkelde en gevoelige situaties.

Data Recovery aangepaste oplossingen

Data recovery service voor uw gepatenteerde en/of zeer complexe systemen. om aangepaste recovery tools te creëren om uw verloren gewaande gegevens terug te winnen. Pc inclusief is speciaal aangepaste recovery oplossingen aanbiedt voor gepatenteerde systemen.